Huisregels

  1. Met een druk op de startknop activeert je een spel voor één speler. Wil je met meer mensen spelen druk dan 1 keer op de startknop voor iedere speler (maximaal 4). Wij verzoeken je ieder spel wat gestart wordt ook af te maken. Dan is de kast vrij voor de volgende speler en is dat voor iedereen duidelijk.
  2. Ben je klaar met een spel kijk dan even over je schouder of er anderen op de kast willen spelen. Claim geen kast voor jezelf en geef anderen ook gelegenheid om erop te spelen. Je kunt ook anderen uitnodigen om mee te doen, it’s more fun to compete!
  3. Toegang tot de ruimte en het spelen van de aanwezige kasten is op eigen risico.
  4. Ga zorgvuldig met de kasten om, deze zijn met toewijding gerestaureerd of in nieuwstaat. Opzettelijk aan de kasten toegebrachte schade zal verhaald worden.
  5. De flipperkasten zijn geen garderobe. Tassen, jassen en andere snuisterijen dan ook niet op de flipperkasten plaatsen. Dit om een verscheidenheid aan beschadigingen te voorkomen, zoals krassen op de glasplaten. U kunt, op eigen risico, gebruik maken van onze garderobe. Deze bevindt zich nabij de entree balie. Wij verzoeken u tevens geen eten of drinken op de kasten te plaatsen, dit kan op de bar of de aanwezige statafels. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.
  6. Met vloeken en schelden gaat het spel echt niet beter. Houd u een beetje rekenschap met anderen? Ook bij heel hard slaan op de knoppen gaat de bal niet sneller. Net zo min als de kast 15 centimeter naar achter duwen tijdens het spel. 
  7. Gaat er wat kapot of zit er een bal vast in een kast? Meld dit! Bij doorspelen kan de schade een stuk groter zijn. Wij hebben de sleutel van elke kast en kunnen heel simpel uw vastzittende bal bevrijden. De kast half op zijn kant gooien is niet gewenst.Gelieve ook niet zelf kasten aan of uit te zetten. Staat er een kast uit dan is dat met een reden. 
  8. Bezoekers die overmatig onder invloed zijn van alcohol of drugs wordt de toegang geweigerd.
  9. Roken is in het pand niet toegestaan. Wilt u buiten roken verzoeken wij u u peuk in de daarvoor bestemde asbak te deponeren.
  10. Voor kinderen tot en met 3 jaar geldt maximaal 1 kind per begeleider en het kind dient te allen tijde onder begeleiding te blijven. Kinderen tot en met 15 jaar moeten altijd vergezeld worden door een volwassene. Hiervoor geldt een maximum van 3 kinderen per begeleider.
BOEK NU